rolunk

A Marina LUX Kft. friss, dinamikusan fejlődő cég, melynek fő profilja a teljes körű építőipari projektszervezés és kivitelezés. A társaság vezetője építészmérnökként szerzett diplomát, és közel 20 éve építőipari projektvezetőként illetve felelős műszaki vezetőként dolgozik.

A Marina LUX Kft. minden dolgozóját az ügyfelek megelégedettsége motiválja. A minőség megfelelő szinten tartása és folyamatos fejlesztése érdekében a társaság megfogalmazta mérhető minőségirányítási céljait. A munkavállalókat folyamatos képezzük illetve minőségbiztosítási rendszerekkel ismertetjük meg a magas szintű munkavégzés érdekében.

haz

A vállalkozás célja, hogy megtartsuk régi ügyfeleinket, illetve az új ügyfelekkel is megismertethessük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében törekszünk a felmerülő igények maximális teljesítésére.
Célunk továbbra is a fokozatos, dinamikus fejlődés és az elért eredményeink megtartása.

A Marina LUX Kft. munkáival az ország szinte minden területén találkozhat. Cégünk a fejlődésre nyitottan modernizálta tevékenységét, hogy partnerei igényeit maximálisan tudja teljesíteni. Tevékenységünk felölelik a víz-, gáz-, csatorna, távhő- és egyéb közműépítést, útépítést, különleges mélyépítést, ivó- és szennyvíztisztító-telepek komplex kivitelezését, mindennemű magasépítési generál kivitelezést. Különleges technológiák alkalmazására képes, amelyhez rendelkezik a szükséges szakmai felkészültséggel és eszközparkkal. Az elmúlt években az EU által is támogatott kiemelt infrastrukturális és környezetvédelmi fejlesztésekben is jelentős szerepet vállalt. A munkavállalóink szaktudása és több évtizedes szakmai tapasztalata, a korszerű eszközpark és műszaki háttér valamint a minőség és környezetirányítási rendszerek együtt teszik megbízható és színvonalas teljesítményű partnerré a Marina LUX Kft.-t.